Nož v hrbet Slovencem

May 3, 2019
Posted in News, Novice
May 3, 2019 Alenka

Dan pred koncem aprila (29. 04. 2019) sta nam dva največja multikulti manipulatorja Evrope na West Balkans Summit v Berlinu povedala kam ponovno tlačijo Slovenijo.

Na tiskovki Merkel – Macron pred večerjo, po obrednem berlinskem zakolu slovenske ovce, ali za tiste, ki ne razumejo namiga, ko sta nam potihoma zasadila nož v hrbet.

Macron je odločno izpostavil, da na vrhu ne gre za proces približevanja EU, marveč za TESNEJŠE POVEZOVANJE “DRŽAV REGIJE”!

Bolj nazorno ni mogoče izraziti uresničevanja načrta!
Tisoč let so naši predniki krvaveli v boju na meji z Balkanom, v Prvi vojni ZMAGALI – pognali do Piave laškega agresorja od Zahoda, v dogovoru z ostalimi državami Cislajtanije razglasili sosednji Avstriji v vsem – legalnosti, legitimnosti, strukturi, tradiciji enako državo – zvezo slovenskih dežel, potem so pa DOMAČI IZDAJALCI zmago spremenili v totalni poraz in goro mrličev, beguncev.

Razglasitev 26. 6. 1991 je pomenila konec sedem desetletij “balkanske sužnosti” (in po besedah dr. Bučarja, predsednika osamosvojitvene skupščine “konec državljanske vojne”) – a “svoboda” je trajala komaj polovico toliko, in naveza rdečih in črnih nas je že vrnila v sužnost (hkrati poskrbela za sramotno skreganje z vsemi evropskimi sosedami – Italijo, Avstrijo, Madžarsko – NAČRTNO!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *