Klofuta iz Zagreba

February 13, 2019
Posted in News, Novice
February 13, 2019 Alenka

Govno, ki zasmraja vladne prostore in uničuje krvavo ubranjeno slovensko nacionalno identiteto (LAŽE V MEMORANDUMU ZA POTREBE ARBITRAŽE), je v včerajšnjem zagrebškem Jutarnjem listu na naslovki in na 3. strani dobilo brco: “Južna braća” so odkrito NATISNILI dejstva o “osamosvojitvi hkrati” (le če imaš doktorat iz mednarodnega prava na Univerzi dr. Edvarda Kardelja, potem sta OSAMOSVOJITEV 26. junija 1991 in ODCEPITEV 8. oktobra 1991 “OSAMOSVOJITEV HKRATI”). Članek v Jutarnjem postreže tako s sliko stavbe, v kateri je bila V KLETNIH PROSTORIH, TAJNO (!!!) izvršena ODCEPITEV (“raskid državnopravnih sveza …”) jugorepublike Hrvatske, kot s tekstom, ki dokumentira dejstvo.  No, prej omenjenim primerkom, na prvi pogled dokaj podobnim homo sapiens, ki imajo papirje z diplomo ali doktoratom omenjene Univerze dr. Edvarda Kardelja (sedijo še danes v ukradenem parlamentu slovenske vojvodine Krajnske!!!), je tudi OSAMOSVOJITEV ali ODCEPITEV eno in isto …  Niti razlike med TAJNO in JAVNO ne opazijo in ne razumejo. Tehtati o zakonitosti in veljavnosti nekega pravnega dejanja v izrednih okoliščinah (vojna je divjala, ko so v Zagrebu skrivaj v kleti Inine zgradbe nekaj čarali), pa je za prej omenjeno drhal znanstvena fantastika. Za ugotovitev/dokaz storitve očitnega kaznivega dejanja zavestno škodovati državi, pač ni več nobene prepreke. Beri presenetljivo profesionalno iskrenost zapisanega: “u zgradi, u čijem  je PODRUMU (!!!) RATNE (!!!! vojna !!!) 1991 godine pokopana …

V spodnjem stolpcu je CELOVITO zapisano DEJSTVO ODCEPITVE 8. OKTOBRA 1991 (zamenjan je le na spominiske obeležju – glej spodaj – zapis  RASKID ! ki je zapisan v dokumentu!):

PRED ZGRADBO SO VZIDALI “SPOMEN PLOĆU” (ki je univerze dr. Edvarda Kardelja doktorji prava, čeprav OPOZORJENI, ne znajo opaziti!!!):