Diverzanti

October 19, 2018
Posted in Državnost
October 19, 2018 Alenka
Po oddaji Tarča, včeraj, 18. 10. 2018, je v oddaji Globus Mojca Širok prodajala ponudbo “nevladne”  “BLAZNO VPLIVNE – CENJENE V BRUSLJU” organizacije https://www.friendsofeurope.org/ .
Ljudomilo in sladkostno je nakladala nebuloze dama iz omenjene organizacije, ki nima nobene po ustaljeni evropski demokratični maniri preizkušenega mandata,  po imenu Šada Islam.
Naša televizija, ki jo plačujemo, prodaja flance, da Evropa potrebuje migrante, ker delovna sila umira.
To je perverznost, in sicer tako mogočna, da jo normalni človeški um niti dojeti ne more. Vprašati se je mogoče le, zakaj se morajo “Evropejci”, ki imajo oziroma želijo imeti otroke, ubadati z obupnimi eksistenčnimi problemi, vse od služb do prebivališča. Če bi tisti, ki v Evropi odločajo, le majhen del denarja, ki ga zmečejo skozi okno za migrante/zaradi migrantov, namenili lastnim državljanom, bi se v Evropi takoj zgodil baby boom!
Seveda! Zarotniki nočejo, da bi Evropa po eni strani urejala svoje probleme sama, po drugi pa hkrati odločno naredila red in naučila civilizacijskih manir ljudi v pokrajinah, kjer divjajo obsedenci ter vzpostavila okoliščine (predvsem red in zakonitost), da bi postale razmere znosne in države dostojno okolje svojim državljanom. Tega nočejo iz preprostega razloga, ker je pravi/resnični povod za početje najprej uničenje Evrope, ne pa skrb za preživetje teh ljudi, ki jih preračunljivci z velikim takojšnjim dobičkom sistematično razganjajo prek morja. Ko bo Evropa crknila, bodo z njo tudi vsi ti – pa tudi ostali svet.