Evropa postaja muslimanska, bomo to dovolili?

August 30, 2021
August 30, 2021 Alenka

Samo do julija letos so policisti v Sloveniji zabeležili skoraj 8.000 ilegalnih prehodov meje. Glede na razmere v Afganistanu nam grozi ponovni migrantski val. Ob tem niso največja težava potencialni teroristi, ampak dejstvo, da Evropa počasi postaja muslimanska in se neznano kam izgublja prvotno evropejsko ljudstvo.

Svet se že nekaj časa spreminja in kot kaže te spremembe niso zgolj okoljske narave, ampak tudi kulturne, družbene … Že nekaj časa poslušamo, da današnja mladina nima več pravih vrednot. Njihove vrednote so starejši generaciji tuja in nelastna.

Iz dneva v dan smo priča vseh mogočih sprememb, a se le teh ne zavedamo v celoti. Zgolj ko posežejo v naše ugodje in razburkajo naš »varni« svet in status Q opazimo, da se nekaj dogaja.

Trenutno smo priča demografskem deficitu, ki vpliva na skoraj vsa področja našega življenja. Mogoče se tega niti ne zavedamo, saj so pozivi k temu, da nas je preveč glasnejši, kot dejstvo, da počasi izumiramo.

Raziskave so pokazale, da je nujno, če želi narod preživeti več kot 25 let, da je naravni prirast vsaj 2,11. Torej bi morala povprečna družina imeti 2.11 otroka. Če tega ne doseže narodi grozi izumrtje. Zgodovinsko gledano, niti en narod ni obstal, če je bil njihov naravni prirast manjši kot 1,9. Če je le-ta 1,3 pa je skoraj nemogoče, da bi/bo narod obstal. V Sloveniji ta trenutno znaša -2,5. Kam gre slovenski narod ni treba pisati, ker je jasno.

Če bi ga ponovno uspeli dvigniti vsaj na 1,3 (podobno kot smo ga imeli v času zadnjega »baby-booma«) bi potrebovali 80 do 100 let, da bi se »obnovili«. Raziskave so pokazale, da ne obstaja niti en ekonomski model, ki bi lahko ohranil družbo in narod v tako nizkem ali nižjem naravnem prirastu.

Preprosto povedano, če imata dva para enega otroka, je torej dvakrat manj otrok kot je staršev. Če imata ta dva samo enega otroka je tako samo en vnuk in štirje stari starši. Breme, tako finančno, kot tudi fizično pade tako na eno osebo. Tako ena sama oseba skrbi za šest ostarelih odraslih oseb.

Če predpostavljamo, da se je npr. leta 2006 rodilo milijon otrok, bomo težko imeli leta 2026 dva milijona delovno aktivnih ljudi, ki pa bi jih nujno potrebovali za ohranitev ekonomske stabilnosti in še marsičesa drugega.

Hkrati pa to vpliva na vse manjše število naroda.

Leta 2007 je bil naravni prirast v Sloveniji 1,5, Franciji 1,8, Angliji 1,6, Grčiji 1,3, Nemčijo 1,3, Italiji 1,2 in Španiji 1,1. Naravni prirast EU je bil takrat približno 1,38. Kot že omenjeno je to število, ki ne omogoča, da bi narod obstal. Dokaj jasno je, da Evrope kot jo trenutno poznamo kmalu več ne bo.

Kljub temu pa se število prebivalcev v Evropi ne zmanjšuje! Da temu ni tako so pripomogli migrantski vali in naval muslimanskih narodnosti v evropski prostor.

Število migrantov, legalnih ali ilegalnih, je od leta 1990 drastično narastlo. Več kot 90 % migrantov je muslimanov.

Npr. v Franciji, kjer je naravni prirast Francozov leta 2007 bil 1,8, je na drugi strani bil naravni prirast migrantov – muslimanov 8,1! V Južni Franciji, ki je tradicionalno imel največ krščanskih cerkva na svetu, sedaj prevladujejo džamije. Več kot 30 % mlajših od 20 let je muslimanov, odstotek pa je bistveno višji po večjih mestih. Izračuni so pokazali, da bo čez šest let vsak peti Francoz musliman. Čez slabih 39 let pa bo Francija popolnoma islamska država.

V zadnjih 30 letih se je število muslimanov po celotni Evropi povečalo. V Veliki Britaniji iz približno 80.000 na 2,5 milijona. Na Nizozemskem je 50 % novorojencev muslimanov. Kar pomeni, da bo v slabih 15 letih več kot polovica Nizozemcev muslimanov. V Rusiji je preko 23 milijonov muslimanov – vsak peti Rus je musliman. Kar pomeni, da bo čez par let vsaj 40 % ruskih vojakov muslimanov.

V Belgijo je 25 % prebivalcev muslimanskega. Prav tako kot je na Nizozemskem kar 50 % novorojencev muslimanov. V Belgiji so izračunali, da bo čez štiri leta tretjina prebivalcev Belgije muslimanov.

V Nemčiji se še dolgo zavedajo negativnega prirasta, od tod so tudi izhajale besede, poziv Angele Merkel, da so migranti dobrodošli. Po scenariju, ki se trenutno odvija, pa bo tudi Nemčija leta 2050 islamska država.

V Sloveniji je bilo leta 2002, ko so je še dovolilo, da so se ljudje opredelili, katere veroizpovedi so in informacijska pooblaščenka ni imela težav s tem, preko 47.000 muslimanov, ali 2,4 % vsega prebivalstva. Kakšno je stanje sedaj, lahko samo ugibamo.

Al Gadafi je že davno rekel: »Alah bo zmagal v Evropi, ne da bi uporabil orožje. Zmagamo lahko brez teroristov in samomorilskih napadov. Več kot 50 milijonov muslimanov bo naredilo Evropo islamsko le v nekaj desetletjih.«

Trenutno v Evropi živi preko 52 milijonov muslimanov. To število se bo s t. i. »begunci« le povečalo. Leta 2025 bo v Evropi preko 104 milijona muslimanov.

Podobno je tudi pri vseh drugih svetovnih državah. Čez približno pet do sedem let bodo muslimani dominantna regija na svetu.

, , , , ,