Grad gori, grof beži

March 16, 2018
March 16, 2018 Alenka

Izpolnila se nam je že dolgo prisotna želja – Cerar je jamrajoče spokal kufre. Prepozno sicer, pa vendar. Potem ko je državo in državljane spravil na beraško palico, je stisnil rep med noge.

Državo je spustil iz rok, ko so njegovi in koalicijski ministri in politično korektni podrepniki pokradli in postrgali kar se je le dalo. Obenem pa nam laze o dobrem stanju v državi. Še nikoli po letu 1992 se ni živelo tako slabo, še nikoli se ni tako brez sramu kradlo in uničevalo, kot se je pod njegovo vladavino. Laž o zvišanju BDP je preveč prozorna, da ne bi videli, da iz tega bazena odnašajo denar na tuje vsi Spari, Lidli, Hofri, Revozi itd. Da so investicije kot npr. Magna v veliki meri plačane z našim denarjem – tujcem seveda. Da sodišča preganjajo malenkostne prekrškarje, veliki lopovi so oproščeni. Da ima vsak migrant na razpolago okoli 1900 evrov mesečno, da pa naši ljudje ne dobijo osnovne plače. Da je sedanja vlada dala skoraj 130 milijonov za migrante, naši ljudje pa so lačni. Da izganja mlade izobražence iz države in jih nadomešča z nepismenimi Šiptarskimi družinami …

Skrajni čas, da je odletel jamravec s svojo jamrasto kohorto. Tako morajo odleteti tudi vsi tisti, ki so mu sledili v koaliciji, pa tudi izven nje.

Zato na volitve in SNS ponovno v parlament!!! Za koga? Za Slovenijo!