Haaško sodišče ni izpolnilo naloge

November 27, 2017
Posted in News, Novice
November 27, 2017 Alenka

Momčilo Krajišnik je izjavil, da haaško sodišče ni izpolnilo naloge: ni vzpostavilo razmer za “pomirenje”. Mislil je na izvrševalce in predvsem INICIATORJE dogodkov, ki jih je sodišče zanemarilo …

Točno, če tudi sam izpustim IZVAJALCE (jih je preveč), ostaneta DVA, in od teh dveh kot dejanski začetnik skupnega vojnega zločina samo eden,  Tudjman!  In to kot uresničevalec genocidnega projekta “velike hrvatske” na račun vseh sosedov. Dogajanje pred Krajinami (leta 1990 in dalje) je le nadaljevanje masakrov od 1941 in dalje. Vsi ti masakri pa do posledice dogodkov po letu 1918. Usodo Bosne in Hercegovine ( predvsem muslimanov – zaradi teh so obsodili Mladića) je zapečatilo Karadjordjevo, kjer je Tudjman z Miloševićem delil BiH.
V vsej tej bizantinski svinjariji smo največje žrtve Slovenci, ker nas je zločinska zagrebška politika s pomočjo tukajšnjih rdečih in črnih izdajalcev izrabila kot paravan, za zavarovanje hrbta pri obračunavanjih z Beogradom in da je zlorabila slovensko državno legitimiteto (ker lastne ni imela). To je Slovence stalo polovico prebivalstva, več kot polovico nacionalnega bogastva, skoraj vso nacionalno dediščino in več kot tretjino državnega teritorija … sto let vegetiranja v shizofrenih in destruktivnih okoliščinah, od leta 1918 do danes, je le “za povrh”!
KLJUČ JE TOREJ ZAGREB (in dogovori Tudjman+Milošević).

Celo resnico, ki edino more stabilizirati situacijo na Balkanu, je treba začeti iskati tako da se NAS tj. Slovence popolnoma izloči (da se upošteva stanje 1918), ker sicer bodo vedno znova lopovi zlorabljali Slovence in Slovenijo za SVOJE MEDSEBOJNE OBRAČUNE, s katerimi mi nimamo ničesar, razen že tisoč let in več mrtve in razdejanje! Ko bodo tam SVOJE zadeve začeli urejati med seboj in na svoj račun, takrat bo morebiti možnost, da se umirijo!