Izdaja in nož v hrbet borbi za ohranitev evropskih vrednot

March 27, 2017
Posted in Novice
March 27, 2017 Alenka

Pred časom je bilo v evropskem parlamentu glasovanje o tem, ali se poslanki Marine Le Pen odvzame imuniteta, ker je pokazala resnične posnetke divjanja migrantske sodrge. Seveda to ni po godu evropskim dvoličnežem, ki jim resnice ni mar, tako so izglasovali odvzem z dvigom rok in ji po ugotovitvi predsedujočega imuniteto odvzeli.

Pokazalo se je, da je evropskim dvoličnežem ni mar za svoje državljane ampak ščitijo kriminal terorizem in skrivajo resnično stanje. Glasovanje z dvigom rok pa daje možnost vsakomur, da se čez čas zlaže »jaz sem bil proti«.

Na predstavništvo evropske komisije v Sloveniji sem poslal vprašanje, če lahko dobim podatek, kako so glasovali slovenski evropski poslanci. Prijazen odgovor mi je pojasnil, da ni podatkov o tem, kako so posamezni poslanci glasovali.

Pa je v Sloveniji pošten novinar (Jože Biščak), ki je podatke izbrskal in objavil:

Za odvzem imunitete, torej za legitimiranje laži in goljufije, ter proti resnici in v podporo migrantski sodrgi so glasovali:

IVO VAJGL, TANJA FAJON, LOJZE PETERLE, FRANC BOGOVIČ, PATRICIJA ŠULIN, baje tudi MILAN ZVER in ROMANA TOMC. Igor Šoltes je na glasovanju manjkal.

Zdaj pa se vprašajmo: ali nas naši evropski poslanci po direktivi nekakšnih levičarjev izdajajo in prepuščajo v roke evrobirokratski bandi? Kaj gospoda ni prisegla, da bo branila resnico in ščitila slovenske interese? Tako kot so izdali postulat pravičnosti, tako so in bodo izdali tudi nas. Služijo le evropskim gospodarjem ne pa lastni domovini. Ali to pomeni, da bodo glasovali tudi za to, da se v Sloveniji zapre vse tiste, ki mislijo drugače? Verjetno da.

Zato pa čimprej ven iz Evropske unije, stran od lopovov, tatov in goljufov!!! Smo za Evropo narodov in ne za Evropsko unijo!!!