Junckerju in EU dol visi za nas

January 9, 2018
January 9, 2018 Alenka

Na pasici TTX TVS je danes ob 09. 10 tekla izjava predsednika Evropske komisije, Junckerja:

… da vprašanje implementacije arbitražne razsodbe glede poteka državne meje med RS in RH ne zanima nobenega voditelja EU.

Ker gre za krucialno vprašanje obstoja same države Republike Slovenije, hkrati pa tudi za zakonitost in pravni red v širšem okolju, iz izjave samega predsednika komisije pa jasno izhaja, da nobenega voditelja držav EU to vprašanje ne zanima, Republiki Sloveniji ne preostane drugo, kot da zavaruje svoje življenjske interese in iz združbe, ki krši lastno pravo, zlorablja dejansko stanje stvari v prid parcialnih zasebnih interesov močnejših, bolj nesramnih in prebrisanih, in podpihuje nacionalistični šovinizem in ozemeljski ekspanzionizem, nemudoma, z uveljavljanjem krivdnih razlogov vodstva in EU kot take, iz te zločinske združbe, dokler še lahko ohrani svojo integriteto, izstopi.

Nobenega dvoma ni več, da so imeli državljani Združenega kraljestva dovolj razlogov, da so na referendumu izglasovali usoden sklep o izstopu. Ni tudi nobenega dvoma, da je med članicami še katera država, s katere upravičenji in legitimnimi interesi klika močnih pometa, a si odločitve o izstopu ne more ali ne upa privoščiti. RS pa to mora storiti, če hoče zavarovati svoj obstoj. Preveč je slovensko ljudstvo v zadnjih sto letih žrtvovalo in pretrpelo v boju za svojo in drugih svobodoljubnih ljudstev osvoboditev. Nepredstavljivo je, kar si dovoli vodilna klika v EU! Slovenci smo zmagali na Soški fronti, nagnali italijanskega agresorja do Piave, pregnali v Drugi svetovni vojni agresorje z vseh štirih strani prek meje menda ne zato, da nas poražena politika danes skubi kot zaklano kokoš. Ukradli so nam pol Primorske, pol Koroške, Žumberak in Medmurje. In to evropskih birokratov “ne zanima” – kljub podpisanim dokumentom in pravnim zavezam.

Republika Slovenija mora nemudoma izstopiti iz “udruženog zločinačkog poduhvata” – kar več kot očitno (po izjavi Junckerja) EU je! – poiskati prijatelje, ki spoštujejo internacionalno pravo, sprejete zaveze in pravno relevantna dejstva, ter vrniti stvari na začetek – pred zmagovitim pohodom EU zločincev: Kar je šlo leta 1918 v Jugoslavijo, je 1991 iz nje izstopilo. Vse to so pravno relevantna dejstva, ostalo pa so podlo mešetarjenje in zločinstva.