Migranti

July 25, 2019
Posted in News, Novice
July 25, 2019 Alenka

Na PLANET TV (dne 22. 7. 2019 ob 18h) sem spremljal poročila o migrantih, ki množično prehajajo mejo pri Ilirski Bistrici. 

Povedali so, da je prehajanje organizirano na območju Klana-Prezid. 
Če preberemo naša stara sporočila glede problema nadzora gibanja migrantov, boste našli opozorila, kako narobe je, ker naši brezglavo upoštevajo nezakonito, neveljavno in od druge strani nesprejeto Final Award ter ignorirajo ŠE VEDNO OBSTOJEČO IN VELJAVNO DRŽAVNO MEJO (internacionalno pravno dejstvo preneha, ko obvelja novo – tega NI!) dežele Primorske (Venezia Giulia), ki je predmet mirovne pogodbe in sporazumov med državami.

(Tribunal je v Final Award posebej poudaril, da jugoslovanski notrajni pravni akti na internacionalni ravni ne učinkujejo, po domače JIH NI!) 

Obstoječo državno mejo Primorske na potezi Klanska polica – Rečina – Kantrida je mogoče nadzirati in braniti, saj je nastala v naravnem-zgodovinskem političnem, pravnem in upravnem procesu. Priznal jo je 1941 tudi Zagreb! Arbitražna končna odločitev pa je itak null and void, saj temelji na evidentno notoričnih lažnivih memorandumih Zato ostaja v veljavi državna meja dežele Primorske /Venezia Giulia …