Migranti posiljujejo tudi pri nas, le kje so feministke?

July 2, 2021
Posted in Novice
July 2, 2021 Alenka

Pred dnevi je celotno Evropo pretresla novica, da je v Avstriji migrant brutalno posilil in ubil 13-letnico. Francosko sodišče je pred dnevi afganistanskega migranta, ki je posilil 12-letnika obsodilo na 15-letno zaporno kazen. To so zgolj zadnja grozovita dejanja migrantov nad otroki v Evropi. Seznam tovrstni grozodejstev je zelo dolg.

Ali smo zaradi migracijske krize v Evropi deležni porasta spolnega kriminala in spolnih nadlegovanj? To je vprašanje na katerega bi marsikdo raje videl, da se ga ne sprašuje, še manj pa podaja pravilen odgovor. A glede na to, da vse več primerov posilstev, ki so jih storili migranti in se jih želi pomesti pod preprogo, pricurlja na plan, se odgovor podaja sam.

Če ste menili, da se to dogaja vsepovsod drugje, samo v Sloveniji ne, potem se globoko motite. Dve leti nazaj je maroški migrant posilil študentki. Za svoj podvig si je prislužil brezplačen »dopust« v slovenskih zaporih in še v Sloveniji je lahko ostal.

Ljudje pa poročajo, da je tovrstnih primerov kar nekaj. Da sicer policija prime osumljenca, a se na tožilstvu in sodišču zgodi preobrat in zadeve padejo. Spodnjih pisem dobimo mesečno kar nekaj, iz različnih koncev države.

Eno izmed prijetih pisem zaskrbljenih državljanov.

Torej, kako dolgo bodo migranti še pridno posiljevali naše otroke in ženske, da jim bo sodstvo in tožilstvo stopilo na prste?

Kje so zdaj feministike, pobudnice »samo ja je ja« in #metoo? Morajo migrantske pravice braniti? Kje so pa pravice naših otrok in žena?

, , ,