November 24, 2016 Alenka
V tabeli spodaj so zakonska določila, namenjena dvigu slovenske natalitete! Izgleda, da so jih tako razumeli le naši Cigani!
Logičen sklep je, da je zakonodaja napisana za Cigane, Šiptarje in migrante, vsa drugorazredna slovenska raja pa lahko dela minimalno 40 let za minimalno plačo in potem za še bolj minimalno pokojnino.
Slovenija postaja iz dneva v dan manj naša domovina. Naša posrana vlada jo uničuje iz dneva v dan. V Velenju enormno narašča šiptarsko naseljevanje, ki ga naša vlada podpira. Za vsakega mladega Slovenca ki gre s trebuhom v tujino, uvozijo po dva šiptarja. Še huje, v šolah hočejo uvesti albanščino kot drugi jezik, ker imajo razrede kjer se slovensko praktično ne govori več. V zdravstvenem domu hoče naša vlada zaposliti medicinsko sestro in zdravnika z aktivnim znanjem albanskega jezika.Vse to dela naša vladna sodrga, ki hoče uničiti državo. V parlamentu pa, namesto da bi varovali našo domovino, serjejo po dolgem in počez, štejejo kosti in jokajo za tem, da imajo pederasti premalo pravic.
In v taki domovini naj rasejo naši otroci? Ne, hvala! Zamenjati bo treba “predstavnike ljudstva”, tako na vladi kot v parlamentu!