Razmislek o naši usodi, ob kitajski paradi

October 2, 2019
Posted in News, Novice
October 2, 2019 Alenka

Parada ob 70. obletnici (01. 10. 2019) nazorno pokaže dejansko resnico o največjem genocidu na Planetu v zadnjih sto letih, genocidu, ki daleč presega znameniti holokavst, za katerim ostaja dosti več “zradiranih”, kot jih je bilo pred zgodbo … Ljudstva, ki je tisoč in več let napredovalo in v svojih deželah soustvarjalo moderno, demokratično Evropo, pa po njegovem “holokavstu” skoraj ne bo več. Na začetku minulega stoletja (pred “balkansko rešitvijo”) ga je bilo ena tisočinka teh, ki danes paradirajo. Po izvršeni 4. točki programa OF (Kocbekovi) in uspešni “osamosvojitvi” nas je že manj kot pol tisočinke.

(Ostalo so priseljenci… ki prevzemajo še zadnje vzvode oblasti).

Nobeno ljudstvo/nacija v Evropi v zadnjih sto letih svojega števila ni prepolovilo, Vseh/vsakega je dva- in večkrat več. Ker uzurpatorji oblasti v slovenskih deželah to vedo, ne dovolijo etnične opredelitve državljanov, vsi, oblastniki in raja (ki raje živi v prividih in sanjah) pa pod nobenim pogojem nočejo DOKONČATI OSAMOSVOJITVE – uresničitve tistega, kar je zapisano v Temeljni ustavni listini in za kar so se ljudje borili.

Parada Peking 20191001_100547

 V vsakem kareju je 350 vojakov. ŠTIRIKRAT toliko, kot jih je skupaj na tej fotki, so rdeči pomorili mladih slovenskih moških samo PO VOJNI.Nekajkrat toliko jih je padlo prej na obeh straneh. Režiserji uničenja slovenske nacije, ki so svoj posel pričeli leta 1918, so uspešno z njim nadaljevali z ramo ob rami s tujci.Uničili so posodo / državo in zastrupili jed – državljansko samozavest. Z “osamosvojitvijo” so zločinci svoj posel skoraj že dokončali.