Samostojno in neodvisno Slovenijo.

February 20, 2022
February 20, 2022 Alenka

Slovenci so se za svojo samostojnost in neodvisnost odločili na plebiscitu leta 1990. V teh dobrih 30 letih smo na tej poti samostojnosti in neodvisnosti postali zelo odvisno od tujih »gospodarjev« – Evropska unija, NATO. Slovenska nacionalna stranka že leta opozarja, da je načeta samostojna in neodvisna politiko brez političnih in drugih pritiskov in ultimatov s strani Evropske unije, ZDA in NATO.

Nasprotovanje vstopu Slovenije v Evropsko unijo in zvezo NATO se je v teh letih pokazalo kot trezno izhodišče, zato, bomo stalno bedeli nad tem, da bo temelj za sodelovanje enakopravnost, enakovrednost in spoštovanje vseh partnerjev.

Zdi se, da nam Evropska unija določa že vse, od kumaric, jabolk, varčnih žarnic itd., kroji nam življenje na vsakem koraku namesto, da bi nam življenje delala preprostejše. Pod taktirko nekaterih naših politikov, ki delujejo pritlehno je Evropska unija kanal, ki nam pod pretvezo svobode, to omejuje in nam vsiljuje vrednote in poglede, na ta način pa omejuje svobodo posameznikov, da se lahko dejansko odločajo o sebi.

Načelo podpiramo rasne, nacionalne, spolne, intelektualne razlike, a nikakor ne v smislu vsiljevanja teh razlik kot prepričanje, ki je edino pravilno, ki izhaja iz deviantnega predstavljanja lgtb miselnosti in enakopravnosti, ki jo nekateri Soroševi politiki skušajo vsiliti tako v slovenski, kot evropski prostor.

Zato se bomo v Slovenski nacionalni stranki zavzemali:

  • za izstop iz Evropske unije in zveze NATO;
  • za pragmatično sodelovanje tako na političnem kot na gospodarskem področju z vsemi državami v korist in dobrobit Slovenije.
  • za povezovanje med slovanskimi državami po vzoru Višegrajske skupine.
, , ,