Še nekaj o meji

December 11, 2017
Posted in Državnost
December 11, 2017 Alenka

Če normalno razgledan človek bere tudi kaj drugega kot samo frizerske novice iz doline Šentflorjanske, naleti na marsikaj. Predvsem pa na dejstva, ki dokazujejo, da naši politiki in pravniki ne vedo skoraj ničesar o tem, kaj se je v resnici dogajalo. Morda pa je v ozadju kakšen osel otovorjen z zlatom, ali pa z dokumenti!?

Na spletu https://www.scribd.com/document/44828683/Laboratorij-Balkan se najde tole:

Knjiga je seveda kroatofilsko nakladanje, ki pa bistvenih resnic ne more prikriti:

Tako naprimer v celoti pritrjuje, da po 26. 6. 1991 SFRJ ni več obsegala Republike Slovenije in da je bila Republika Hrvaška integralni del SFRJ. Vidi se tudi, da znamenita hkratna osamosvojitev Slovenije in Hrvaške sloni na RAZGLASITVI NAMERE, ne pa na IZVEDBI, ki jo pa Sloveniji priznavajo!!! Potrjena je tudi ugotovitev (z najbolj objektivne strani: HRVAŠKE, ki bi prav gotovo sebe razglašala za udeleženko!) o udeležencih Brionske konference: Slovenija – SFRJ – Evropska skupnost.

Sami zagrebški avtorji povedo, da je Miloševič smatral: “Slovenija je zunaj!” Vse konference so bile zaradi Hrvaške in SFRJ, nobene ni bilo zaradi Slovenije! Priznanje Slovenije sploh ni bil problem, nastal je, ker je Nemčija hotela še Hrvaško, saj niso pozabili svojih zaveznikov iz časa Hitlerja … Seveda pa so zopet z nami plačevali svoje interese!

Hrvaška je forsirala priznanje hkrati s Slovenijo ZARADI MEJE, in sicer zato da bi IZSILILA REPUBLIŠKO MEJO! OČITNO SO DOBRO VEDELI kaj morajo storiti, naših kretenov pa niti podkupovati ni bilo treba – kaj pa naj komunajzar iz CK ZKS (centralnega komiteja zveze komunistov Slovenije) ve o državi, ko pa ga je njegov VELIKI učitelj dr. Edvard Kardelj učil, da država odmira.

Tudi ni nobenega dvoma: konflikti so bili znotraj “SFRJ brez Slovenije”, do uradne odprave SFRJ!

Je zelo indikativno, ker ZAGREBŠKA knjiga  ne omeni, kdo je zrežiral napad JLA na Slovenijo, ne more pa zamolčati, da so imeli vse v rokah Tudjmanovi ljudje in da je Milošević besnel zaradi napada.

VSE JASNO!

UDRUŽENI ZLOČINAĆKI PODUHVAT je reklo sodišče v Haagu – etnično čiščenje med Hrvate in Srbe razdeljenega preostanka SFRJ. Pri tem Zagreb ni uspel, STOODSTOTNO pa mu je uspelo pobrati SLOVENSKI TERITORIJ  – Istro, Medmurje, Žumberak… In to tiho, mimo javnosti, medtem ko so zganjali genocid v krajinah in BiH! NAŠE PRASICE PA TIHO VES ČAS takrat in danes.