Slovenija mora zapreti meje pred Afganistanci

August 23, 2021
August 23, 2021 Alenka

Zaradi zelo neumne poteze ZDA v Afganistanu je Evropa pred novim hudim migrantskim valom. Manjka nam še samo to, da David Sassoli postane druga Angela Merkel in jih povabi v Evropo.

Očitno so nekateri pozabili kako je bilo med prvim migrantskim valom, ter je um zakopal tudi vse teroristične napade teh »ubogih migrantov«. Slovenija mora nujno zapreti meje ter v prvi vrsti poskrbeti za slovenske državljane.

A očitno se nekateri s tem ne strinjajo. Le zakaj? Zato spodnje vprašanje novinarke POP TV ni niti presenetljivo, a da se ne bo slučajno spet kaj v prevodu izgubilo, si lahko v celoti preberete vprašanje in odgovor Zmaga Jelinčiča Plemenitega.  

Prosila bi vas za komentar na izjavo premierja Janeza Janše, da Evropska unija ne bo odpirala nobenih evropskih “humanitarnih” oziroma migracijskih koridorjev za Afganistan ter odziv predsednika Evropskega parlamenta, ki je opozoril, da “ni na državi, ki trenutno predseduje Svetu EU, da govori o tem, kaj bo storila Evropska unija”. David Sassoli je Janšo pozval še, naj sodeluje z evropskimi institucijami, da se lahko dogovorijo o nadaljnjih korakih. Janša je nato odvrnil, da je na članicah EU, da se odločijo, ali želijo sprejeti še en migracijski val. “Trenutno pa nimamo niti konsenza niti kvalificirane večine, pravzaprav nobene večine sploh glede vprašanja, kaj storiti. In mi že izražamo solidarnost tistim, ki so delali z nami,” je še zapisal.

Zanima me, kako komentirate izjavo Janše in kako Sassolijevo?

Popolnoma se strinjamo in podpiramo izjavo predsednika vlade Janeza Janše, saj je pobeg NATA in ameriških vojakov iz Afganistana načrtno dejanje ameriške administracije, katere cilje je destabilizacija Evrope.

Predsednik Evropskega parlamenta David Sassoli, kakor kaže nima pojma o nastali situaciji, ali pa je pod vplivom deviantne multikulti klike v Evropi. Zato tudi moj odgovor na njegov tvit: »Dear David, go back to your nest and continue sitting on your eggs.«

Amerika je 20 let izkoriščala vse resurse Afganistana, zdaj pa, ko se pobrali praktično vso rudno bogastvo, so dogovorno pobegnili iz Afganistana. Tam pa pustili ogromne količine tehnološko najnaprednejšega orožja. Tudi to je del ameriškega – soroševega načrta, da se oslabi predvsem Evropo. Ob enem pa, da se tudi ne problematizira nekatere Ruske sosede in njihove mahinacije, Kitajske in njihovega odnosa z Ujguri. Ter se odmika pogled od načrtnega vpada v Evropo preko Irana, Iraka in drugih držav.

Amerika je vse skupaj zakuhala in naj sprejme Afganistance, morda tudi še kakšna evropska država, ki je intenzivno sodelovala v tej vojnih spopadih, predvsem z lastnimi interesi. Zagotovo tukaj ni poleg Slovenije in še nekaterih drugih držav – v prvi vrsti višegrajskih držav.

, , ,