Slovenski strokovnjaki poslušajo Hrvate

August 21, 2017
Posted in News, Novice
August 21, 2017 Alenka

Norčevanje iz državne strukture naše države se stopnjuje in farsa presega vsako domišljijo. Sedaj so “našli” Hrvate, da nam solijo pamet in kasirajo (ni dovolj, da nam s turizmom in “Mercatorji” kradejo sproti iz žepov).

Sedaj se bomo igrali še s “turističnimi regijami” po hrvaški metodologiji.

Torej, norčuje se lahko iz naše države vsak, ki ima pet minut časa, žalostno pa je, da se najbolj iz lastne zgodovine norčujejo slovenski specialisti, če sploh so slovenski. Za take kretenizme, kot jih vidimo na uradni strani slovenskega ministrstva, ni škoda  ne časa in denarja, samo da bodo Hrvatje zadovoljni in da se čim bolj uniči slovensko državni identiteto. O PRAVIH “REGIJAH” – SLOVENSKIH DEŽELAH in državni strukturi – ZVEZI DEŽEL, kakor so organizirane tisoč in več let vse naše sosede na severu in zahodu (Zvezna republika Avstrija, Republika Italija) pa ni dovoljeno niti misliti, kaj šele govoriti. Če dvigneš glas in poveš zgodovinsko resnico, te ukinejo, ameriški Facebook takoj upošteva slovenske težnje po hrvatizaciji in ukine objave. Upam, da bodo po tem kar jim je v Charlotenvillu zakuhal mladi Hrvat, kaj bolj razumeli za kaj gre.

Prekleta balkanizacija! Preklete prodane duše! Prekleti izdajalci kruhoborski !

 

Tukaj se vidi, da slovensko ministrstvo sledi hrvaški metodologiji in izničuje slovenske dežele. Zaenkrat je navodilo še v slovenskem jeziku, verjetno pa bo tudi to kmalu v srbohrvaščini.