Soroš in njegovi pomočniki

December 21, 2020
Posted in News, Novice
December 21, 2020 Alenka

V enem od časnikov sem zasledil objavo – oprto pismo Zveze makedonskih društev v Sloveniji makedonskemu premierju Zoranu Zaevu. Pozivajo ga, da naj ne sprejme izsiljevanja Bolgarije, ki želi izbrisati makedonski narod in makedonski jezik. Veseli me, da je končno tudi na nivoju zveze makedonskih društev v Republiki Sloveniji prišlo do spoznanja, kako škodljiv je ta človek in vsi, ki so povezani z njim.

SNS je edina stranka v slovenskem parlamentu, ki se je od samega začetka postavila v bran pravici makedonskega naroda do samoopredelitve! Tako kot branimo nacionalni interes Slovenije in Slovencev, spoštujemo pravice drugih narodov, da se borijo za svoje nacionalne interese.

Ne gre pa pozabiti, da so Tanja Fajon, Miro Cerar, Marjan Šarec z Ireno Jovevo in Karel Erjavec v primeru Makedonije brez sramu dajali vso podporo Zoranu Zaevu pri uničevanju makedonske države in identitete. Umazano delo sta za njih izvajala Samuel Žbogar kot vodja delegacije EU v Makedoniji in Ivo Vajgl kot posebni evropski odposlanec-poročevalec za Makedonijo.

Cerar je bil prvi evropski politik, ki je po neuspešnem referendumu o spremembi imena javno čestital Zaevu in razglasil, da je referendum, na katerem je glasovalo 36% volivcev ter ga je makedonska volilna komisija razglasila za neuspešnega, uspel. In potem se čudimo, da je Slovenija izgubila vse tožbe na evropskih sodiščih, ki jih je sprožil ta kvazi-pravnik, kot po tekočem traku?!

Erjavec je bil prvi evropski politik, ki je kot zunanji minister Slovenije, takoj po dogovoru Zaeva s Ciprasom pozdravil državo Severno Makedonijo. Si predstavljate – dogovoru in ne podpisu! Referenduma niti ni bilo na vidiku, kaj šele sprejetja ustavnih sprememb v parlamentu.

Tanja Fajon ni nikoli skrivala svojega prijateljstva z Zoranom Zaevim. Ne glede na ves kriminal, zaradi katerih je bil Zaev obsojen in nato pomiloščen s strani predsednika, ki je bil po naključju socialdemokrat tako kot on, ga je Fajonova promovirala in hvalila kot naprednega demokrata.

Irena Joveva, pa je v Sloveniji živeče Makedonce odlično izkoristila za volilne glasove na volitvah v EU parlament. Ne samo, da v evropskem parlamentu ni naredila ničesar za Slovenijo in tam zgolj javno kritizira slovensko vlado, nič ni naredila niti za Makedonce! Ob izsiljevanju Bolgarije, ko se je sedaj oglasila celo Zveza makedonskih društev v Sloveniji, je bila Joveva v evropskem parlamentu tiho.

Najbolj svinjsko in sprevrženo s strani omenjenih slovenskih politikov pa je, da so ob preimenovanju Makedonije gledali stran, ko je socialdemokratska stranka Zorana Zaeva ustrahovala, izsiljevala in podkupovala opozicijske poslance, da je dosegla potrebno 2/3 večino v parlamentu. Na ta način so »prepričali« 8 makedonskih opozicijski poslancev. Sprašujem ali danes v slovenskem parlamentu uporabljajo iste metode? Koliko vladnih poslancev bo slovenski politiki na čelu z Erjavcem in Fajonovo uspelo prepričati s pomočjo tehnik dragega prijatelja Zaeva? Denar je zagotovo zagotovljen.