Šuklje ima lepo uro – to je pa tudi vse!

July 11, 2017
July 11, 2017 Alenka
Šuklje ima lepo uro – to je pa tudi vse!
Do zdaj sem mislil, da je Borut Šuklje res geostrateški svetovalec, kakor se on predstavlja, oziroma kakor ga predstavljajo mediji. Po zadnjem intervjuju v Reporterju mi je pa popolnoma jasno, zakaj v sporih s hrvaško vedno izgubljamo. Če imamo takšne geostratege, kot je Šuklje, to res ni težko. Z izjavo, da ima Slovenija izhod na odprto morje je dosegel višek svojih umovanj, ki so jih najbolj veseli Hrvatje. Kakor kaže sploh ne razume ničesar, zgleda pa, da trobi v vladni rog, da bi si še kaj prislužil.
Pa je še eden takšen veleum v naši domovini, to je predsednik državnega zbora Milan Brglez, ki so mu takšne izjave tudi svojstvene. Pri takih naših predstavnikih naroda ne potrebujemo nasprotnikov na hrvaški strani, saj jih imamo doma.
 
Zakaj se skriva Memorandum, ki ga je slovenska stran predložila arbitražnemu tribunalu? Nujno ga mora pokazati slovenski javnosti!
 
Zadeva nikakor ni več tajna, saj ga imajo v rokah Hrvatje, torej ga je potrebno skriti pred lastnimi državljani, da se bi prikrila izdaja slovenskih interesov!
 
ZAHTEVAJMO DA SE RAZKRIJE TEKST MEMORANDUMA!
 
To je edina možnost, da se ugotovi izdaja in prepreči nadaljevanje škodljivega delovanja naših »strokovnjakov«.
Kakor kaže nas čaka po naslednjih volitvah ogromno dela, da bomo popravili storjeno zlo, zato mora Slovenska nacionalna stranka nazaj v parlament.