Svetniki SNS so pripravljeni reševati vojsko!

February 21, 2017
February 21, 2017 Alenka

Svetnik Slovenske nacionalne stranke v mestnem svetu Kranja je v Nedeljskem razložil kaj vse je narobe v naši vojski. Popolnoma se strinjam z njim, dodal pa bi še nekaj misli. Prvič, le zakaj nas Američani po ukazu še Obamove administracije pošiljajo v boj proti Rusom? Vaje organizacije NATO v Latviji so bile mišljene kot uvertura za kasnejši premik celotnega kontingenta v Ukrajino in nato v direktni spopad z Rusi. Musliman Husein B. Obama je po direktivi Clintonice in Soroša v ozadju začel izvajati to operacijo, ki pa jo je zaustavil s svojo izvolitvijo Donald trump. Hvala bogu slednji ni podložen orožarskemu in bankirskemu lobiju iz Wall Streeta, tako da smo se direktnemu oboroženemu spopadu v novi svetovni vojni izognili.
Logično je, da vojaki nočejo v boj proti Rusom, saj smo konec koncev bili v drugi svetovni vojni na isti strani, zdaj pa nam NATO preko Nemcev dirigira kam naj gremo. Edina smiselna odločitev Slovenije bi bila da izstopimo iz organizacije NATO, saj od nje nimamo nič. Ko naj bi v skladu s pogodbo branila naše meje, ko so nas Hrvati agresivno ogrožali na naši meji, so gledali vstran, zdaj pa naj bi za njih nosili glave na prodaj. Konec koncev su tudi trgovinske sankcije proti Ruski federaciji bolestna poteza Evrope, ki ji nasprotujejo vsi pametni v Evropi, naša bedasta vlada pa bi jih enostavno ne smela upoštevati. Kaj pa imamo od njih? Koristi so zgolj na strani velikih, kamor pa mi se sodimo.
Oprema naše vojske je res v izredno slabem stanju, edino kar je dobro je to, da so nazaj vzeli stare jugoslovanske jurišne puške model 70AB2, kalibra 7,62 x 39mm, z bombometom BGP 40 mm M 70 in tirnico Picatinny, ki omogoča inštalacijo optično elektronskih aparatov. To je zanesljivo in točno orožje, česar nikakor ne moremo reči za belgijske puške F 2000S, ki so zanimive za zbiralce ali za snemanje znanstveno fantastičnih filmov. Zato jih vojska namerava tudi vzeti iz uporabe, navkljub temu da je municije za njih v izobilju. Tega seveda ne povedo na glas, ampak tako to je.
Glede vojaških vaj pa v Sloveniji največ slišimo od poslancev, ki nikoli v življenju niso zavohali smodniških plinov in bi celo podvomil da vedo na katerem koncu orožja gre izstrelek iz cevi.
Se pa celo z njimi strinjam v tem, da je nujno potrebno vrniti naborni sistem in obvezno služenje vojaškega roka. Os spremembi vojaškega sistema in uvedbi zgolj profesionalnih vojakov je bila edino SNS proti temu. Zato smo v svoj predvolilni program že pred mnogimi leti zapisali da se zavzemamo za ponovno uvedbo tega načina obrambe domovine. Zdaj je o tem slišati mnogo glasov, pred časom je bila tišina, ali celo omalovaževanje. Še vedno sem prepričan, da je bila ukinitev obveznega služenja vojnega roka zahteva Američanov, da se oslabi država in da se iz mladincev naredi malinovce. Naša oblast, ki je vedno podlegala diktatu iz ZDA in Nemčije, pa je to hlapčevsko sprejela. Slovenska vojska bo kmalu prepotrebna ob novem navalu migrantov, za katerega le pri nas govorijo da se ne bo zgodil Migranti se bojijo zgolj vojske, policijo klofutajo, pljuvajo in brcajo, naši migrantoljubci pa jim držijo štango in jih iz državnega proračuna še finančno podpirajo.
Skrajni čas je, da naše poslance, našo vlado in naše volivce sreča pamet!