V Mariboru ustanovljen mestni odbor SNS

March 8, 2022
March 8, 2022 Alenka

V Sodnem stolpu Maribor je včeraj potekala novinarska konference, kjer smo predstavili nekatere kandidati Slovenske nacionalne stranke v 8. volilni enoti – Ptuj, celotna lista stranke bo sicer znana po 14. marcu in najpomembnejše napovedalo se je ustanovitev mestnega odbora SNS.

Mariborski mestni svetnik Zvonko Zinrajh je z včerajšnjim dnem tudi uradno vstopil v Slovensko nacionalno stranko in prevzel pobudo za ustanovitev mestnega odbora. Na državnozborskih volitvah bo kandidiral v 8. volilni enoti – Ptuj center.

V družbi predsednika stranke SNS, Zmaga Jelinčiča Plemenitega, je predstavil tudi smernice, ki bodo odbor odlikovale in smernice, ki bodo narekovale tempo na letošnjih državnozborskih volitvah. SNS si bo prizadeva, da bo na letošnjih volitvah popravila rezultat, prejela več poslancev ter vstopila v vlado z vsaj dvema ministroma.

Predsednik SNS Zmago Jelinčič Plemeniti je na novinarski konferenci v izrazil zadovoljstvo, da je Zinrajh pripravljen prevzeti in poživiti mariborski odbor SNS, ki se ob tem širi na primestne občine, Kidričevo in Ptuj. Verjame, da bo Zinrajh vodil zadevo v pravi smeri.

Na novinarski konferenci, pa so bili predstavljeni tudi kandidati SNS na državnozborskih volitvah v sedmem volilnem okraju – Melissa Pipenbacher, Martin Horvat in Miranda Osterc Zinrajh.

, ,